spisebaren

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistrolækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Helt fra kl. 8 om morgenen, til det sidste glas rødvin ud på aftenen.

madglæde

På Spisebaren får du vaskeægte gourmet “fastfood” i nordisk bistrostil, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden.

book bord

menu

chefs choice

Chefs Choice

248
  • 2 retter med inspiration fra køkkenet
Faunas kokke kreerer 2 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer og deres egne livretter.

lette retter

vi anbefaler 2-3 retter

Toast

128
  • Med osten Unika 16
  • trøffel-duxelle
  • urteskinke
  • grillsyltede løg

Æg

128
  • Omelet med Havgus 8
  • aromatisk salat
  • syltet grønt
  • lufttørret skinke

Vores fiskedeller

128
  • Smørstegte fiskedeller
  • grov rodselleri remoulade
  • syltede agurker
  • citron

Koldrøget færøsk laks

128
  • Små nye rødder marineret i krydderurter
  • creme fraiche
  • smørristet rugbrød

Skinke

128
  • 24 mdr. Duroc skinke
  • grillet surdejsbrød
  • tomat-tatar

3 oste fra “Ostebilen”

128
  • 3 oste fra Arla Unika
  • syltede nødder i aromatiske krydderier

Tatar

128
  • Æggeblomme
  • vild karse
  • Piment D'espelette
tilkøb: 1 friteret østers 38 dkk

Krystale Østers (3 stk.)

178
  • Toast melba
  • hyben vinaigrette
  • citron
tilkøb: Baerii Caviar 148 dkk

Caviar 30g.

498
  • Øko creme fraiche
  • purløg
  • blinis

Krystale Østers (3 slags)

228
  • Syrnet fløde • peberrod • agurk og caviar
  • Lime • chili • ingefær og koriander
  • Hyldeblomst • æbler • purløg • crouton

tilkøb

Fritter

48
  • Pommes frites med kryddersalt
  • aioli

Salat

28
  • Nye salater i vinaigrette

Snacks

48
  • 2 slags oliven
  • ristede mandler
  • Chips med tørret eddike og purløgscreme

hovedretter*

Fisk

198
  • Smørstegt Vesterhavsfrisk fisk
  • kapers
  • sæsonens grønt fra haven i let velouté
  • nye kartofler i persillesmør

Grøntretten

148
  • Sæsonfriske grøntsager i forskellige tilberedninger
  • pocheret æg
  • estragoncreme
  • vinaigrette

Bøf

348
  • Krogmodnet Ribeye 350g
  • sauce bearnaise
  • fritter

BBQ Svineskank

198
  • Kartoffelkompot
  • røde bær og knas

* der følger kartofler med til alle hovedretter

dessert

Koldskål

98
  • Kammerjunker bagt med smør
  • friske bær og chokoladeknas

Vaniljeis

98
  • Vaniljeis
  • profiteroles
  • Gran Cru chokolade
  • mandelknas

Brombær

98
  • Marineret i mørk rom
  • frisk mynte og vanilje
  • sorbet og vaniljecreme

råhygge

Madglæde, varme, hygge og pokkers god stemning. Det er Faunas Spisebars mantraer.

book bord ‣

tilmeld nyhedsbrev

*svar påkrævet

Afkryds venligst feltet nedenfor hvis du ønsker at modtage nyheder fra os.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på afmeld i de fremtidige kampagner.

faunas koncepter

fine dining

Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag. Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvarerne, med base i kærligheden og respekten for naturen og alt det levende vi omgives af.

1. sal

Byens smukkeste fjordudsigt får du på Faunas øverste etage. Her får du oplevelsen af en næsten 180 graders panorama udsigt til din weekendbrunch hver lørdag og søndag.
Skal I til et arrangement i Musikkens Hus, så det også her du kan nyde vores koncertmenu. Tre gourmetretter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer, og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til jeres event. 

spisebar

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistro- lækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Helt fra kl. 8 om morgenen, til det sidste glas rødvin ud på aftenen

galleri

åbningstider


Man – Fre 08:00 – 21:00

Lørdag 10:00 – 21:00

Søndag 10:00 – 14:00

Lukkedage 2021: Se her

+45 60 20 31 99
info@restaurantfauna.dk