spisebaren

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistrolækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden.

madglæde

På Spisebaren får du vaskeægte gourmet “fastfood” i nordisk bistrostil, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden.

book bord

menu

chefs choice

Chefs Choice

278
  • 2 retter med inspiration fra køkkenet
Faunas kokke kreerer 2 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer og deres egne livretter.

Chefs Choice inkl. 2 glas vin

398
  • 2 retter med inspiration fra køkkenet inkl. 2 glas velvalgte vine
Faunas kokke kreerer 2 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer deres egne livretter.

Chefs Choice 3-retter

598
  • 3 retter med inspiration fra køkkenet
  • samt 1 glas bobler
  • lette snacks
  • 2 glas velvalgte vine og en kop kaffe/the til desserten
Faunas kokke kreerer 3 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer deres egne livretter.

lette retter

vi anbefaler 2 retter

Faunas trøffeltoast

148
  • Urte-skinke
  • Unika ost
  • Duxelles
  • Spæde salater i trøffel-vinaigrette
  • Grillsyltede løg

Rævhede charcuterier

168
  • Udvalg af charcuterier fra Rævhede Slagteri
  • Hjemmesylt
  • Aioli
  • Grillet surdejsbrød

Hummerbisquen

198
  • Stegt kammusling
  • Danske broccoli
  • Purløgsolie

Ægget

138
  • Omelet med Unika ost
  • Sprøde salater
  • Frisk skåret Duroc-skinke

Tataren

168
  • Med Piment d'Espelette
  • Sort trøffel
  • Syltede løg
  • Sprøde chips
  • Rå æggeblomme

3 oste fra “Ostebilen”

138
  • 3 slags oste fra Arla Unikas ostebil
  • tomat marmelade
  • cocktailoliven
  • sprøde rugflager

Gillardeau Østers – 3 stk.

148
  • Toast melba
  • Sherry-vinaigrette
  • Citron

Fiskefrikadellen

148
  • Dildsyltede agurker
  • Grov remoulade
  • Frisk bagt rugbrød

tilkøb / snacks

Fritter

48
  • Pommes frites
  • Kryddersalt
  • Aioli

Salat

48
  • Hjerteblade
  • Cruditer
  • Sprøde chips

Tapioka chips

48
  • Hønsekød
  • Karl Johan
  • Svampecreme

Saltede

48
  • Chips
  • Oliven
  • Saltede mandler

hovedretter

Vegetaren

178
  • Bygotto
  • Skovsvampe
  • Gammel knas
  • Salater i balsamico
  • sprøde chips
  • sylt
TILKØB: Stegt Vesterhavsfisk +50kr

Bøffen

378
  • Krogmodnet Ribeye
  • 350g
  • Sauce bearnaise
  • Fritter

Fish n’ chipsen

168
  • Havfrisk fisk
  • Lys let saltet Vesterhavfisk
  • Cremet tatarsauce

Koteletten

238
  • Dansk gris
  • Kålskud
  • Sprøde løg
  • Ristede mandler
  • Sauce

Stjerneskud a la fauna

238
  • Smørristet brioche
  • sprødstegt rødspætte
  • håndpillede rejer
  • røget laks
  • sennepsmayo

Rødspætten

238
  • Helstegt rødspætte
  • Kapers
  • Tyttebær
  • Persille sauce
  • Citron

dessert

Mandel financier

68
  • Tuiles
  • Vaniljeis
  • Chokolade

Crème Brûlée

68
  • Hindbærsorbet
  • Mandelknas
  • Bær

Danske æbler

68
  • Granite
  • Luftig karamel
  • Kompot

Kokos (VEGANSK)

68
  • Brun farin
  • Sprøde kokosflager
  • Mangokompot
  • Lime
  • Orange

galleri

åbningstider

Åbningstider for Spisebaren

Mandag Lukket

Tirs – Fre 11:45 – 21:00

Lørdag 11:45 – 21:00

Søndag Lukket

+45 60 20 31 99
info@restaurantfauna.dk