spisebaren

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistrolækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Fra morgenstunden til en kop kaffe, til det sidste glas rødvin ud på aftenen.

madglæde

På Spisebaren får du vaskeægte gourmet “fastfood” i nordisk bistrostil, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden.

book bord

menu

chefs choice

Chefs Choice

278
  • 2 retter med inspiration fra køkkenet
Faunas kokke kreerer 2 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer og deres egne livretter.

lette retter

vi anbefaler 2 retter

Svampetoast

198
  • Koldrøget dådyrinderlår
  • Smørristet brioche
  • Frisk høvlet Havgus

Vesterhavsbisque

148
  • Skummende bisque
  • Lameller af havfrisk fisk
  • Jordskokker

Laks

138
  • Færøsk laks
  • Æbler
  • Peberrod
  • Rugbrødsknas

Æg

138
  • Omelet med dehydreret Unika ost
  • Sprøde salater
  • Syltet grønt
  • Frisk skåret Duroc-skinke

Faunas tatar

168
  • Med Piment d'Espelette
  • Sort vintertrøffel
  • Syltede løg
  • Sprøde chips
  • Rå æggeblommecreme

3 oste fra “Ostebilen”

138
  • 3 slags oste fra Arla Unikas ostebil
  • tomat marmelade
  • cocktailoliven
  • sprøde rugflager

Gillardeau Østers – 3 stk.

148
  • Toast melba
  • Sherry-vinaigrette
  • Citron
TILKØB: 10g. Caviar +198kr

Fiskefrikadellen

148
  • Dildsyltede agurker
  • Grov remoulade
  • Frisk bagt rugbrød

tilkøb / snacks

Fritter

48
  • Pommes frites
  • Kryddersalt
  • Aioli

Salat

48
  • Hjerteblade
  • Cruditer
  • Sprøde chips

Sprød kroket

48
  • Kroket
  • Saftig fyld
  • Aromatisk dip

Ristet surdej

48
  • Dådyrinderlår
  • Trøffel
  • Løg

Tapioka chips

48
  • Hønsekød
  • Karl Johan
  • Svampecreme

Saltede

48
  • Chips
  • Oliven
  • Saltede mandler

hovedretter

Vegetaren

178
  • Ravioli med spinat
  • Grillet grønt
  • Pesto
TILKØB: Stegt Vesterhavsfisk +50kr

Bøffen

378
  • Krogmodnet Ribeye
  • 350g
  • Sauce bearnaise
  • Fritter

Faunas fish n’ chips

148
  • Havfrisk fisk
  • Lys let saltet Vesterhavfisk
  • Cremet tatarsauce

Schnitzelen

238
  • Kalveinderlår
  • Sprød panko
  • Smørsauce
  • Kapers
  • Skalotteløg
  • Persille
  • Ristet kartofler

dessert

Gateau Marcel

68
  • Fransk chokoladekage
  • Kompot
  • Vaniljeis

Crème Brûlée

68
  • Rabarberkompot
  • Mandelknas
  • Vaniljeskum

Vaffel

68
  • Lun vaffel
  • Vaniljeis
  • Luftig karamel

Kokos (VEGANSK)

68
  • Brun farin
  • Sprøde kokosflager
  • Mangokompot
  • Lime
  • Orange

råhygge

Madglæde, varme, hygge og pokkers god stemning. Det er Faunas Spisebars mantraer.

book bord ‣

tilmeld nyhedsbrev

*svar påkrævet

Afkryds venligst feltet nedenfor hvis du ønsker at modtage nyheder fra os.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på afmeld i de fremtidige kampagner.

faunas koncepter

fine dining

Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag. Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvarerne, med base i kærligheden og respekten for naturen og alt det levende vi omgives af.

1. sal

Byens smukkeste fjordudsigt får du på Faunas øverste etage. Her får du oplevelsen af en næsten 180 graders panorama udsigt til din brunch hver lørdag. Skal I til et arrangement i Musikkens Hus, så det også her du kan nyde vores koncertmenu. Tre gourmetretter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer, og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til jeres event. 

spisebar

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistro- lækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Fra morgenstunden til en kop kaffe, til det sidste glas rødvin ud på aftenen

galleri

åbningstider

Åbningstider for Spisebaren

Mandag Lukket

Tirs – Fre 11:45 – 21:00

Lørdag 11:45 – 21:00

Søndag Lukket

+45 60 20 31 99
info@restaurantfauna.dk