spisebaren

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistrolækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Helt fra kl. 8 om morgenen, til det sidste glas rødvin ud på aftenen.

madglæde

På Spisebaren får du vaskeægte gourmet “fastfood” i nordisk bistrostil, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden.

book bord

menu

chefs choice

Chefs Choice

278
  • 2 retter med inspiration fra køkkenet
Faunas kokke kreerer 2 lækre retter til dig, baseret på årstidens råvarer og deres egne livretter.

lette retter

vi anbefaler 2-3 retter

Toast

148
  • Med osten Unika 16
  • trøffel-duxelle
  • urteskinke
  • grillsyltede løg

Æg

128
  • Omelet med Havgus 8
  • aromatisk salat
  • syltet grønt
  • lufttørret skinke

Skummende Vesterhavsbisque

148
  • Med dagens fisk eller skaldyr og sæsonens grønt. Spørg betjeningen

Koldrøget laks

148
  • Med luftig creme fraiche
  • sprøde radiser
  • salat

Faunas rejemad

168
  • Håndpillede rejer
  • ristet brød
  • dijonmayo
  • citron
  • salat

3 oste fra “Ostebilen”

168
  • 3 oste fra Arla Unika
  • (spørg betjeningen)
  • kompot af havtorn og abrikoser

Tatar

168
  • Æggeblomme
  • vild karse
  • Piment D'espelette
tilkøb: 1 friteret østers 38 dkk

Gillardeau Østers (3 stk.)

148
  • Toast melba
  • sherry-vinaigrette
  • citron
tilkøb: 15g. Caviar 148 dkk

Prunier Caviar 30g.

498
  • Øko creme fraiche
  • purløg
  • blinis

Friterede østers (3 stk.)

178
  • Med tatarsauce
  • sprøde kapers og dild

tilkøb

Fritter

58
  • Pommes frites med kryddersalt
  • aioli

Kroketter af nordjysk vildt (3 stk.)

48
  • Vesterhavsost
  • chorizo og kartoffel

Snacks

48
  • Hønsechips med Karl Johan
  • Sprød tærte med rygeost og agurk
  • Syltet dansk æble med citrontimian og lime

hovedretter*

Moules Frites

198
  • Med limfjordsfriske blåmuslinger
  • skalotteløg
  • persille
  • sprøde håndskårne pomfritter

Grøntretten

168
  • Sæsonfriske grøntsager i forskellige tilberedninger
  • med pocheret æg og vinaigrette
Tilkøb: Stegt Vesterhavsfisk 50,-

Bøf

398
  • Krogmodnet Ribeye 350g
  • sauce bearnaise
  • fritter

Schnitzel

248
  • Himmerlandskalv
  • ramsløg
  • forårsgrønt
  • smør

* der følger kartofler med til alle hovedretter

dessert

De tre søde

78
  • Citrontærte
  • berliner
  • saltet chokolade

Rabarbersorbet

88
  • Vaniljecreme
  • saltet karamel
  • marengs

Churros

88
  • Bærkompot
  • luftig chokolade
  • hindbærsukker

råhygge

Madglæde, varme, hygge og pokkers god stemning. Det er Faunas Spisebars mantraer.

book bord ‣

tilmeld nyhedsbrev

*svar påkrævet

Afkryds venligst feltet nedenfor hvis du ønsker at modtage nyheder fra os.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på afmeld i de fremtidige kampagner.

faunas koncepter

fine dining

Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag. Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvarerne, med base i kærligheden og respekten for naturen og alt det levende vi omgives af.

1. sal

Byens smukkeste fjordudsigt får du på Faunas øverste etage. Her får du oplevelsen af en næsten 180 graders panorama udsigt til din brunch hver lørdag. Skal I til et arrangement i Musikkens Hus, så det også her du kan nyde vores koncertmenu. Tre gourmetretter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer, og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til jeres event. 

spisebar

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistro- lækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Helt fra kl. 8 om morgenen, til det sidste glas rødvin ud på aftenen

galleri

åbningstider

Åbningstider for Spisebaren

Mandag Lukket

Tirs – Fre 08:00 – 21:00

Lørdag 11:45 – 21:00

Søndag Lukket

Lukkedage 2022: Se her

+45 60 20 31 99
info@restaurantfauna.dk