Selskaber & arrangementer

Skal I holde barnedåb, bryllup, konfirmation, 60 års fødselsdag eller et andet arrangement, hvor I har brug for ekstra plads – Så kontakt os endelig for en snak om jeres muligheder.

adresse

Musikkens Plads 1
9000 Aalborg

kontakt

faunas koncepter

fine dining

Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag. Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvarerne, med base i kærligheden og respekten for naturen og alt det levende vi omgives af.

1. sal

Byens smukkeste fjordudsigt får du på Faunas øverste etage. Her får du oplevelsen af en næsten 180 graders panorama udsigt til din weekendbrunch hver lørdag.
Skal I til et arrangement i Musikkens Hus, så det også her du kan nyde vores sæsonmenu. Tre udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer, og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til jeres event. 

spisebar

Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistro- lækkerier der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Fra morgenstunden til en kop kaffe, til det sidste glas rødvin ud på aftenen

åbningstider


Åbningstider følger de enkelte koncerter/events

 

+45 60 20 31 99
info@restaurantfauna.dk