om fauna

Vi har helt fra restaurantens begyndelse arbejdet med den naturlige udvikling i menuerne som årstidens skiften giver. Nu forsøger vi blot at bringe det til udtryk på en mere ren, enkel og letforståelig måde. Havets frugter skal eksempelvis høstes i præcis den periode hvor de viser sig fra deres bedste side.

 

Derfor arbejder vi også med tre sæsoner fremfor fire, som nogen måske vil sige er det oplagte valg. Nemlig sæsonerne for Flora, Fauna, og Oceanet der omkranser os.

 

Markernes afgrøder træder markant i karakter og kommer i fokus på menuen, når solen og varmen har fået dem til at vokse op af jorden, og de er fulde af smag og intensitet. En smag som netop kun det nordiske terroir kan bidrage med.

 

Bæredygtig gastronomi

Restaurant Fauna vil over tid opbygge en større selvforsyning af grøntsager, urter og frugter, dels via egenproduktion, og i tæt samarbejde med kvalitetsbevidste og kompromisløse lokale pionér producenter.

Vi tror på, at vi igennem vores altid ambitiøse og naturlige glæde for autentisk gastronomi kan give vores gæster oplevelser der afspejler essensen af et vellavet måltid med afsæt i sæsonens særpræg. 

ramsløg dansk natur restaurant fauna

hvem er vi

Nicklas Thellufsen

Køkkenchef

Steffan Kamedula

Restaurantchef

Lai Yin ChengOttzen

Sales & Restaurant

Victor Lundsgaard

Tjener

Marija Freja Christensen

Tjener

Kasper Lohse

Kok

Tobias Jensen

Kok

Patrick Pedersen

Kok

Tobias Jensen

Kokkeelev

Victor Christensen

Kokkeelev

Mieka Rasmussen

Kokkeelev

Jonas Rydendahl

Kokkeelev

Sanela Bajramovic

Opvasker

nicklas thellufsen

Køkkenchef, Fauna

 

Vores prisvindende køkkenchef Nicklas blev udlært kok i Musikkens Spisehus i 2017. Efter endt uddannelse arbejdede han et års tid på Restaurant Nam som souschef, hvorefter han vendte tilbage til Musikkens Spisehus.

Her bestred han også souschef stillingen i to år, mens han vandt prisen for årets bedste vildtret i 2018 foran en Michelin restaurant. I 2020 indtog han positionen som Køkkenchef i Restaurant Fauna.

økologi

Når vi udvælger de allerbedste råvarer, bestræber vi os altid på at bruge årstidens grønt, med fokus på økologi, samt handler med lokale producenter så vidt muligt.

book bord

galleri