om fauna

Vi har helt fra restaurantens begyndelse arbejdet med den naturlige udvikling i menuerne som årstidens skiften giver. Nu forsøger vi blot at bringe det til udtryk på en mere ren, enkel og letforståelig måde. Havets frugter skal eksempelvis høstes i præcis den periode hvor de viser sig fra deres bedste side.

 

Derfor arbejder vi også med tre sæsoner fremfor fire, som nogen måske vil sige er det oplagte valg. Nemlig sæsonerne for Flora, Fauna, og Oceanet der omkranser os.

 

Markernes afgrøder træder markant i karakter og kommer i fokus på menuen, når solen og varmen har fået dem til at vokse op af jorden, og de er fulde af smag og intensitet. En smag som netop kun det nordiske terroir kan bidrage med.

 

Bæredygtig gastronomi

Restaurant Fauna vil over tid opbygge en større selvforsyning af grøntsager, urter og frugter, dels via egenproduktion, og i tæt samarbejde med kvalitetsbevidste og kompromisløse lokale pionér producenter.

Vi tror på, at vi igennem vores altid ambitiøse og naturlige glæde for autentisk gastronomi kan give vores gæster oplevelser der afspejler essensen af et vellavet måltid med afsæt i sæsonens særpræg. 

ramsløg dansk natur restaurant fauna

hvem er vi

Mikael Kopp Christensen

General Manager

Nicklas Thellufsen

Køkkenchef

Lai Yin Cheng-Ottzen

Sales & Restaurant Koordinator

Michael Christensen

Restaurantmanager

Kristian Hyldgaard

Souschef

Mike Davidsen

Kok

Thomas Veiergang

Kok

Victor Christensen

Kokkeelev

Stine Pedersen

Kokkeelev

Sune Vingaard

Kokkeelev

Ida Juul Jonasen

Tjener

mikael kopp

General Manager, Fauna

Kok, kreateur, kogebogsforfatter og skabende ildsjæl der brænder for kvalitet og kreativ udvikling. Hr. Kopps CV er alenlangt, og hans bedrifter i gastronomiens verden ligeså.

Med kærlighed og respekt for naturen, og den danske flora og fauna, lå skiftet fra Musikkens Spisehus til den nye Restaurant Fauna lige til højrebenet for Hr. Kopp.

“Jeg glæder mig til at vise vores gæster, hvordan lokale omgivelser kan afspejle sig i vores restauranter, og at råvarer ikke behøver at komme fra udlandet for at være gode – tværtimod. Ligesom resten af huset føler vi en forpligtigelse til at gå forrest på bæredygtighedsområdet, og vi ser det som en mulighed for at komme endnu længere med et lokalt forankret køkken.”

nicklas thellufsen

Køkkenchef, Fauna

Vores prisvindende køkkenchef Nicklas blev udlært kok i Musikkens Spisehus i 2017. Efter endt uddannelse arbejdede han et års tid på Restaurant Nam som souschef, hvorefter han vendte tilbage til Musikkens Spisehus.

Her bestred han også souschef stillingen i to år, mens han vandt prisen for årets bedste vildtret i 2018 foran en Michelin restaurant. Sidste år indtog han positionen som Køkkenchef i Musikkens Spisehus, nu Fauna.

 

 

 

økologi

Når vi udvælger de allerbedste råvarer, bestræber vi os altid på at bruge årstidens grønt, med fokus på økologi, samt handler med lokale producenter så vidt muligt.

book bord

galleri