fine dining
Faunas ideologi og tanker tager udgangspunkt i ambitionen om at levere en ren, frisk, enkel og bæredygtig tilgang til måltidet. En tilgang, som viser råvarens lokalt forankrede DNA på smukkeste vis, gennem nænsom tilberedning, pakket ind i et skarpt sæsonorienteret univers, hvor maden, indretningen og stemningen afspejler den tid, vi befinder os i.
menu
1250,-
serveringer
vinmenuer
12 retter
Vi leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag.
En fine dining-oplevelse på Fauna er af ca. 3-4 timers varighed.
book bord ‣
[ˈfawna]
… efter Fauna, romersk gudinde for (vild) natur
Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvaren i den evige søgen efter det perfekte. Restaurant Fauna er baseret på kærligheden og respekten for naturen og alt det levende, vi omgives af. Ved at arbejde dynamisk med årstidens naturlige forandringer udnytter vi bedst de ressourcer, vi kan høste fra naturen omkring os.
forkælelse
Når du besøger Fauna Fine Dining, skal du blot læne dig tilbage og lade os forkæle dig med nøje sæsonafstemte anretninger, der leger med dine smagsløg.
book bord ‣
faunas koncepter
fine dining
Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag. Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvarerne, med base i kærligheden og respekten for naturen og alt det levende, vi omgives af.
1. sal
Byens bedste fjordudsigt får du på Faunas øverste etage. Her får du oplevelsen af en næsten 180-graders panoramaudsigt til din brunch hver lørdag. Skal du til et arrangement i Musikkens Hus, så det også her, du kan nyde vores koncertmenu. Tre gourmetretter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer og tilpasset tidsrummet, indtil dørene åbnes til jeres arrangement.
spisebar
Er baseret på nutidige og “easy-going” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring. Nordiske bistro- lækkerier, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med udsigt til fjorden. Helt fra kl. 8 om morgenen til det sidste glas rødvin ud på aftenen
fouragering
i de lokale skove nyder vi stort af. På den måde udnytter vi de naturlige ressourcer, som naturen giver os igennem sæsonen.
Bæredygtighed, dyrevelfærd og de naturligt forekommende nordiske råvarer vægtes umådeligt højt i Fauna
åbningstider
Åbningstider for Fine Dining
Man-onsdag Lukket
Tors – Lør 17:00 – 23:00
Søndag Lukket